FŐOLDAL BEMUTATKOZÁS OKTATÁS FORDÍTÁS-TOLMÁCSOLÁS ELÉRHETŐSÉGEK REFERENCIÁK

Kocsis Adrienn vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem magyar-lengyel-orosz szakán végeztem 2012-ben. 2013-ban felvételt nyertem az ELTE Irodalomtudományi Doktoris Iskola Szláv Irodalmak programjára, amelynek keretén belül lengyel irodalommal foglalkoztam. Jelenleg a disszertációm írásával foglalkozom.

Tanulmányaim során először 2009 és 2010 között töltöttem el egy évet Krakkóban, majd 2015 októberétől 2016 februárjáig elnyertem egy 5 hónapos ösztöndíjat.

2011 és 2014 a Wromex Kft-ban dolgoztam asszisztensként, ahol lengyel-magyar kereskedelmi ügyintézéssel foglalkoztam. Ezen a munkahelyen nagyon sok dolgot megtanultam, hogy pontosan miket, a FORDÍTÁS-TOLMÁCSOLÁS menüpontban fejtem ki. Jelenleg a Fővárosi Lengyel Önkormányzatban dolgozom titkárként.

Több éves nyelvtanítási gyakorlattal rendelkezem, tartottam lengyel kurzusokat különböző nyelviskolákban (pl. Katedra), illetve doktoranduszként tartottam 2 szemeszteren keresztül nyelvórát a lengyel minoros csoportnak az ELTE lengyel tanszékén, illetve az ELTE által szervezett intenzív nyelvi kurzusban is részt vettem oktatóként. Módszereimről az OKTATÁS menüpont alatt olvashatsz.

Minden jog fenntartva | Kapcsolat: kocsis.adrienn986@gmail.com